Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΕΞΙΑ


Σ’αυτό το άρθρο δεν θα αναφερθώ μεταφορικά ή έμμεσα σ’ αυτό που θέλω να πω, όπως εξάλλου κάνω και στα λοιπά μου άρθρα. Σ’ αυτό το συγκεκριμένο άρθρο θα αναφερθώ στην κόκκινη δεξιά της Κύπρου, το πλέον «επαναπροσεγγιστικό» φιλότουρκο ΔηΣυ.

Πολλοί θα πουν ή θα σκεφτούν ότι είμαι φανατικός ή ότι ακόμα γράφω βλακείες για να περάσει η ώρα. Ας με πει ο καθένας ότι θέλει, δεν με νοιάζει, αυτό που με νοιάζει όμως είναι ότι, ότι και να πω είναι η πικρή αλήθεια για τους πλείστους ψηφοφόρους του ΔηΣυ.

Και αναφέρω σε πολλούς ότι το ΔηΣυ δεν έχει διαφορά από το ΑΚΕΛ στην πολιτική τους στο Κυπριακό. Καμία απολύτως. Εξού και το ΔηΣυ ζήτησε δεκάδες φορές από το ΑΚΕΛ για συμμαχία-συνεργασία.

Πρόσφατα ο πρόεδρος του ΔηΣυ Ν. Αναστασιάδης, με ομάδα στελεχών του ΔηΣυ, έδειξαν ταυτότητες (!) για να μεταβούν στα κατεχόμενα εδάφη μας. Ο λόγος δια τον οποίον έπραξαν το πιο πάνω δεν είναι για να επισκεφτούν τις πατρογονικές μας εστίες, ο λόγος για να μεταβούν στα γραφεία του Τούρκικου Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για να βρεθούν με τον ψευδουπουργό (!) Σογιέρ.

Το τραγικό; Η συνάντηση τους ήταν για το κλίμα. Ο Τούρκος ψευδουπουργός (κατ’τα άλλα) είπε ότι το κλίμα στις διαπραγματεύσεις είναι τόσο ωραίο όσο ήταν και η συγκεκριμένη μέρα. Τα δύο κόμματα ανανέωσαν την συνάντηση τους τον Μάιο στα γραφεία του ΔηΣυ.

Ψευδουπουργός ε; Γιατί κύριε Αναστασιάδη ψευδουπουργός; Υπουργός είναι της Τουρκική μειονότητας ή μάλλον συγγνώμη της κοινότητας. Αφού συζητάς μαζί του, θα ρθει και στο «σπίτι» μας τώρα τι ψευδοπράγματα μας λες;

Και κατά τ’αλλα υπάρχει ψευδοκράτος κατά τους πολιτικάντηδες μας, αλλά δεν θα επεχταθώ. Θα μείνω εδώ για να δούμε την τουρκολαγνεία τους κόμματος αυτού.

Απορώ, γιατί να βρεθεί με τον ψευδουπουργό και να συζητήσει τι;;; Μήπως κ. Αναστασιάδη ξεχνάς ότι η Τουρκία τον έβαλε εκεί, μέσω του Ταλάτ, για εξυπηρέτηση των δικών της συμφερόντων;;; Ή μήπως ξέχασες ότι για να πάς σε δικά σου μέρη δεν δείχνεις ταυτότητα; και τι καταφέρνεις μ’ αυτό; Με αυτή την λεγόμενη επαναπροσέγγιση του ΑΚΕΛ; Μήπως μια τρύπα στο νερό; Δεν σας θυμίζει ΑΚΕΛ αυτή η ενέργεια; Ή ακόμη κάτι χειρότερο από ΑΚΕΛ.

Και ιδού συνέλληνες το Πατριωτικό κόμμα της Κύπρου. Δοξάστε το! Τιμήστε το! Αυτό το κόμμα που για χάριν της Ε.Ε. έβγαλε από το σύμβολο του τον γαλανόλευκο και πρόσθεσε κάτι αστεράκια κάτω από το αγγελάκι.

Τιμήστε το κόμμα το οποίο διοργάνωσε με το συγκεκριμένο κόμμα στο στάδιο «Κεμάλ Ατατούρκ» στα κατεχόμενα εδάφη μας εκδήλωση με ανούσια αποτελέσματα. Ψηφίστε τους! Αξίζουν, να προδώσουν τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας.

Ακόμη ξέχασα όταν ο κ. Κληρίδης χαριεντιζόταν στο σπίτι του (;;;) κ. Ταλάτ στα κατεχόμενα δειπνίζοντας μαζί του. Ενώ την επόμενη μέρα ο κ. Ταλάτ μιλούσε για κτίσιμο τοιχωμάτων στην πράσινη γραμμή από τις κατοχικές δυνάμεις.

Αυτό είναι το πατριωτικό κόμμα της Κύπρου που ο υποψήφιος του τόλμησε(!!) να εκφωνήσει. «Η Κύπρος είναι Ελληνική», σε μια προεκλογική του συνάντηση, και επενέβηκε ο Αναστασιάδης λέγοντας: « Η Κύπρος είναι Ευρωπαϊκή που κατοικείται από Έλληνες, Τουρκοκύπριους, Μαρωνίτες, Αρμένιους, Λατίνους» (Διερωτάμαι γιατί είπε Έλληνες και Τουρκοκύπριους). Και από κάτω απ’ την εξέδρα τα «αρνάκια» να πανηγυρίζουν χωρίς λόγο και αιτία!

Μπράβο έτσι! Συνεχίστε έτσι κ Αναστασιάδη να μιλάτε με ανθρώπους μη αναγνωρισμένους στην παγκόσμια κοινότητα που πολέμησαν και σκότωσαν για να κρατούν και να απολαμβάνουν τα εδάφη μας και τα πλούτη μας. Συνεχίστε να μιλάτε χωρίς λόγο, χωρίς εξέλιξη και χωρίς ουσιαστικό βήμα και έτσι αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι το έμβλημα σας πρέπει να το βάψετε κόκκινο για χάριν της «ειρήνης» και της «επαναπροσέγγισης».

Ενώ εννοείται ότι συνεχίζετε να στηρίζεται την ρατσιστική Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία που αποτελεί όχι θάνατο αλλά θάψιμο της Κύπρου.

Έτσι είσαστε και σεις τώρα ένα κόκκινο μαντρί, μια κόκκινη ψευδοιδεολογία με γνώμονα το καλό της Πατρίδος. Έτσι το «Την Πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω» έγινε «Την Πατρίδα ελάττω παραδώσω» Συνεχίστε τον αγώνα!

Το παρακάτω άρθρο αποδεικνύει για πολλοστή φορά την προδοτική, πουλημένη στάση του ΔηΣυ . Συνεχίστε να τους ψηφίζετε!



ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΝΕΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: