Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Χειροκροτήστε τους άντρες

 Ως "Εθνική Αντίσταση" στηρίζουμε όλες τις Αντιομοσπονδιακές Αυτόνομες παρατάξεις οι οποίες αντιτίθοντε στις βλέψεις των πολιτικάντιδων μας για την εξουσία.
 Πρόσφατα η Μαθητική Αυτονομία διευρύνθηκε και στην Λάρνακα! 
 Στα πλαίσια αυτής της στήριξης παραθέτουμε το πιό κάτω κείμενο από στέλεχος της ΑΚΜ Λάρνακας. 


 Η ημέρα είναι Πέμπτη..
Ένας φίλος με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει πως δέχθηκε τηλεφώνημα για να ψηφίσει συγκεκριμένο υποψήφιο της εδόν του ακέλ, για την εκλογή του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου στο σχολείο.
Την επομένη, τα αποτελέσματα των εκλογών λίγο-πολύ γνσωστά.
Οι ανίδεοι από κομμουνισμό, νεο-αριστεριστές καταλαμβάνουν τις θέσεις του Κ.Μ.Σ του Σχολείου.
Την ίδια μέρα -όταν ρώτησα να μάθω- μου είπαν πως οι πλείστοι δέχθηκαν τηλεφωνήματα. Η προτροπή από τον ομιλητή, η ίδια.
Ποιόν θα ψηφίσεις. Γιατί; Γιατί είναι της εδον. Έξοχο επιχείρημα. Οι άβουλοι μαθηταί, καθώς και ανίδεοι που δεν είχαν σχέση με το "φρούτο εδόν", ψήφισαν ό,τι τους είπαν οι "αρχηγοί"! Την μέρα των εκλογών,εγώ ο ίδιος άκουσα φίλους όσων εκλέγηκαν να τους κατηγορούν.
Το γιατί; Νομίζω εύκολο να προσδιοριστεί.
Οι κύριοι, υποσχέθηκαν ψήφους στο 90% του σχολείου. Το λόγο τους όμως δεν τον κράτησαν ποτέ. Δεν ψήφισαν τα φιλαράκια τους. Μονάχα τους "σύντροφούς τους", οι οποίοι ορίστηκαν κατα μαθηματική ακρίβεια (ούτε περισσότεροι μα ούτε και λιγότεροι, έτσι ώστε να εκλεγούν και να καταλάβουν όλες τις θέσεις του ΚΜΣ) από το κόμμα.
Αυτός είναι ο κομμουνιστής στην Κύπρο! Οι λέξεις ΒΟΥΛΗΣΗ, ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΑΠΟΨΗ είναι άγνωστες προς αυτούς.
Η πλύση βλέπετε που τους κάνουν,δεν τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τέτοιες λέξεις στο λεξιλόγιό τους.
Την ίδια ώρα που στο Λύκειο Παλλουριώτισσας της Λευκωσίας μετά το πέρας της διαδικασίας για εκλογή του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου του Σχολείου, "παλληκάρια" έκαιγαν Ελληνική Σημαία. Βλέπετε αυτά τους μαθαίνει το κόμμα. Τέτοιες εντολές έχουν. Να καίνε κάτι τόσο ιερό, για το οποίο χιλιάδες Έλληνες έχασαν τη ζωή τους σε κρυσφήγετα, σε πεδία μάχης, σε δρόμους... Αυτές είναι οι αρχές τους. Τόση είναι και η ανδρεία τους. Όλα αυτά φυσικά με την ανοχή της Αστυνομίας και των Αρχών.
Η έρευνα της αστυνομίας για το συγκεκριμένο συμβάν διήρκησε 5 λεπτάκια. Δεν μπορούσαν να δώσουν περισσότερο χρόνο για ένα "μικροσυμβάν" από τις πολύτιμες εργάσιμές τους ώρες! Είχαν σοβαρότερη δουλειά. Έπρεπε να εξετάσουν ένα άλλο τρομακτικό έγκλημα. Ποιό; Μα φυσικά αυτό της αναγραφής συνθήματος
"Όχι στην ομοσπονδία-ΑΝΕΚ" με μπογιά, σε τοίχο στο ίδιο σχολείο. Εκεί η έρευνα διήρκησε ώρες. Βλέπετε υπάρχουν προταιρεότητες. Θα ασχολούνται με το κάψιμο ελληνικής σημαίας ή με το έγκλημα της αναγραφής ενός συνθήματος σε τοίχο;
Χειροκροτήστε τους γι'αυτό.
Με αυτή τους την πράξη έδειξα πόσο δειλοί είναι, καίγοντας ένα τόσο ιερό σύμβολο. Είστε αντράκια της φακής, χωρίς δική σας άποψη, εντεταλμένοι από κάποιους άλλους! Το γιατί τα κάνετε αυτά, ούτε εσείς δεν ξέρετε!
Απλά σας είπαν να το κάνετε!

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ-ΑΥΟΝΟΜΟΙ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ-ΙΣΧΥΡΟΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια: