Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Φ.Ε.Ν Λευκωσίας


Στα πλαίσια της προβολής από την ιστοσελίδα μας όλων των Αυτόνομων Πατριωτικών παρατάξεων παρουσιάζουμε την ανακοίνωση της Αυτόνομης Κίνησης Μαθητών Ε.Φ.Ε.Ν η οποία αφορά την νέα ιστοσελίδα της.

Ανακοίνωση Α.Κ.Μ. Ε.Φ.Ε.Ν. (Λευκωσίας)
Νέα ιστοσελίδα

Μέσα στα πλαίσια για καλύτερη δραστηριοποίηση της κίνησής μας, ξεκινήσαμε τη δημιουργία νέας ιστοσελίδας η οποία έχει ήδη ανέβει στο διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα γεμίζει μέρα παρά μέρα με νέο υλικό και ελπίζουμε τα νέα βήματα να αρέσουν στους αναγνώστες και σε όλους τους επισκέπτες.

Η προσπάθειά μας για ένταξη υλικού, είτε υπό μορφής κειμένων είτε υπό μορφή φωτογραφιών, ήχου κτλ. θα ολοκληρωθεί εντός ολίγων ημερών, γιατί δεν έχει εισαχθεί όλο το (πλήρες) υλικό.

Επιπλέον, με αφορμή και τη δημιουργία της νέας μας ιστοσελίδας, νιώθουμε ιδιαίτερα την ανάγκη να τονίσουμε για ακόμη μια φορά, ότι, ο αγώνας μας είναι ακόμη στις αρχές. Τίποτα δε ξεχάστηκε, τίποτα δε μας σταμάτησε και τίποτα δε θα μας κωπάσει. Είμαστε εδώ, βλέπουμε και κρίνουμε…

Με όπλο την Αυτονομία μας και ασπίδα την Ελευθερία μας, υποσχόμαστε πως θα δηλώνουμε πάντοτε παρών. Η Ε.Φ.Ε.Ν. δε θα πάψει ποτέ να αντιμάχεται στην αδικία και καλό είναι να έχουν εις γνώση τους οι όλοι κομματάρχες πως θα μας βρίσκουν πάντοτε μπροστά τους, διότι η Κύπρος μας δε θα επιτρέψουμε να μπει ποτέ σε μετοχές, δε θα αφήσουμε να ξεπουληθεί στους βέβηλους κατακτητές της κι ούτε θα μιλήσουμε ποτέ για τίποτα λιγότερο από την Ελευθερία.

Ιστότοπος: www.efen-nic.com


Ευχαριστούμε θερμά κι ευχόμαστε καλή περιήγηση!
Αυτόνομη Κίνηση Μαθητών
Εθνική Φωνή Ελληνόψυχων Νέων
(Α.Κ.Μ. Ε.Φ.Ε.Ν. – Λευκωσίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: