Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΟ Υ.Π.!!































Θα το βρείτε εδώ (19)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ 1967 ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
!!!

Αυτοί που κυριολεκτικά μας πρίξανε κατά του φασισμού, αυτοί που φωνάζουν για κομμουνισμό και σοσιαλισμό , αυτοί που έρχοντε να μας κατηγορήσουν φασίστες (χωρίς να χουμε σχέση με φασισμό ) έρχοντε τώρα και
ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ!
Η "Εθνική Αντίσταση" παραθέτει και την κατάθεση του σημερινού καθηγητή (τότε φοιτητή) στο Στρατοδικείο της Χούντας.
Στην πιό πάνω ανακοίνωση του Υ.Π. αναφέρεται το όνομα του Γιώργου Μαυρογιώργου καθηγητή Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έπισης παρουσιάζεται η αυτούσια κατάθεση του από το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Σπύρου Θεμελή : "Γιάννινα 1967-1974: Τα χρόνια της χούντας μέσα από αφηγήσεις πρωταγωνιστών και απόρρητα έγγραφα". Ανάμεσα στα άλλα το βιβλίο περιέχει πρακτικά του στρατοδικείου της Χούντας το οποίο συνεδρίασε στις 15 και 16 Νοεμβρίου 1967 με 11 κατηγορούμενους (φοιτητές και άλλους)και με οκτώ μάρτυρες κατηγορίας. Ανάμεσας στους μάρτυρες κατηγορίας που ορίστικε από του χουντικό καθεστώς διαβάζουμε και το όνομα του Γιώργου Μαυρογιώργου (σελίδα 125) φοιτητή τότε στο πανεπιστήμιο Ιωαννίννω, ο οποίος κατέθεσε σε βάρος των συμφοιτητών του (σελίδα 128).
Έτσι λοιπόν ο δήθεν αριστερός- αντιφασίστας πρόεδρος! Προσλαμβάνει φασίστες, ή πρώην φασίστες, στο επιστημονικό συμβόλιο του υπουργείου παιδείας μας!
ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
Όταν τα παιδιά του ΔΡΑΣΙΣ -την αυτόνομη παράταξη- αντιστέκονταν στην φασιστική Χούντα με αγώνες και θυσίες (κοιτάξτε τα ιστορικά του ΔΡΑΣΙΣ) οι ""Προοδευτικοί"" μας κλείνονταν στο καβούκι τους και τώρα έρχοντε να μας παίξουν τους αντάρτες και τους αντιστασιακούς!
Ας δουν λοιπόν οι προσκολυμένοι στο ΑΚΕΛ τους άνθρωποι τις βλέψεις του -τελικά- ίσως φασιστικού κόμματος και ας προβληματιστούν επιτέλους..

Κύρια πηγή εφημερίδα το Κυπριακό ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: