Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Άξιος τιμών ο νεαρός Εθνοφρουρός


Άξιος τιμών θα λέγαμε ότι πρέπει να είναι ο νεαρός εθνοφρουρός ο οποίος είχε τα κότσια να κάνει καταδρομική σε Τούρκο σκοπό ενώ αυτός ήταν αραχτός κάπου γύρω. Ο Στρατιώτης επιχείρησε την καταδρομική επιχείριση αποσπώντας, σημαία τούρκικη, κράνος του Τούρκου σκοπού και αλεξίσφαιρο γιλέκο. Έπειτα εισήλθε στο φυλάκιο του όπου τον ανάφεραν. Μετά από διαβουλεύσεις των 2 "πλευρών" δώσαμε πίσω τα λάφυρα ενάντια στην κατοχή, και το ξεπούλημα συνεχίζεται για ακόμη μια φορά σ' αυτόν τον τόπο. Ο ηρωικός στρατιώτης κλείστηκε στο πειθαρχικό και τον έχουν στην στρατονομία στην Αθαλάσσα όπου κρατείται. Την νύχτα όταν μαθέυτηκε το γεγονός, 25 περίπου συμπατριώτες μας πήγαν να συμπαρασταθούν στο παλλικάρι φωνάζοντας εμψυχωτικά συνθήματα.
Ενώ η προδοσία συνεχίζεται βγήκαμε να ζητήσουμε και συγγνώμη από τους Τούρκους(!!!!!). Συγγνώμη βάρβαροι, παράνομοι, φονιάδες των πατεράδων μας και των συγγενών μας , διώκτες απ' τα σπίτια μας , συγγνώμη που σας προσβάλαμε. Απολογούμαστε και υποσχόμαστε να σας δώσουμε ότι καλύτερο θέλετε στις επόμενες συναντήσεις που θα έχουμε. Α! Όσο για τον Εθνοφρουρό μην αγχόνεστε θα μείνει κάνα μήνα φυλακή να μάθει να μην προσβάλει την κατοχή. Φτού του!

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!

Σε καμιά περίπτωση δεν ενθαρρύνουμε και άλλους στρατιώτες να πράξουν το ίδιο γιατί ο στρατιώτης παρότι γνώριζε ότι το φυλάκιο ήταν αφύλακτο, αν γινόταν αντιληπτός από παρακείμενο τουρκικό φυλάκιο σίγουρα σήμερα θα τον θρηνούσαμε. Αυτό όμως δεν ακυρώνει την τόλμη, την γενναιότητα και την λεβεντιά του. Αντιθέτως, την υπογραμμίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: