Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια επίσκεψης του ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν στην Κύπρο

"Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια"

Εκδήλωση διαμαρτυρίας με την ευκαιρία της επίσκεψης του Γ.Γ. του ΟΗΕ στην Κύπρο. Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2010, ώρα 04:00μμ στον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη, στο δρόμο προς το Αεροδρόμιο Λευκωσίας που είναι το Αρχηγείο της UNFICYP.

(Η ώρα της εκδήλωσης μετατίθεται στις 04.00 το απόγευμα ΑΝΤΙ 5.30μμ , τη Δευτέρα 1.02.2010, που έχει αρχικά ανακοινωθεί, διότι εκείνη την ώρα θα είναι στο Αεροδρόμιο ο Γενικός Γραμματέας για να δώσει Δημοσιογραφική Διάσκεψη.)

Επαναλαμβάνουμε ότι σκοπός της εκδήλωσης είναι:

* Να διαμαρτυρηθούμε διότι οι εκπρόσωποι του ΟΗΕ επιτρέπουν να συζητούνται στο Κυπριακό στοιχεία λύσης τα οποία αντίκεινται στον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ.

* Να διαμαρτυρηθούμε διότι οι εκπρόσωποι του ΟΗΕ στηρίζουν τις θέσεις του κατακτητή και βιαστή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας.

* Να απαιτήσουμε από τους εκπροσώπους του ΟΗΕ να τερματίσουν το διάλογο που γίνεται στη βάση των κατοχικών δεδομένων.

* Να απαιτήσουμε σεβασμό στα Δίκαια και τα Δικαιώματά μας

* Να απαιτήσουμε την απελευθέρωση της Κύπρου από την Τουρκική κατοχή και την αποκατάσταση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας

* Να επαναλάβουμε ότι απαιτούμε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ και να διαδηλώσουμε ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ .

* Να διαδηλώσουμε ότι αγωνιζόμαστε τόσο για τη δική μας ελευθερία και δικαίωση αλλά και για να διαφυλάξουμε τις αρχές του ΟΗΕ ο οποίος ιδρύθηκε για να στηρίξει τα Ανθρώπινα Δικαιώματα .

Καλούμε κάθε Κύπριο πατριώτη να δώσει το παρόν του. Αφιερώστε δύο ώρες από το χρόνο μας για την Πατρίδα η οποία κινδυνεύει άμεσα. Η Κύπρος αυτή τη στιγμή στραγγαλίζεται ασφυκτικά από πλοκάμια συνωμοσίας τα οποία κινούν τα ξένα συμφέροντα και πρέπει να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΘΗΛΕΙΑ. Στο χέρι μας είναι το αύριο και μια καλή κινητοποίησή μας συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση. Όλος ο κόσμος θα έχει στραμμένα τα μάτια του στην Κύπρο για τρεις ημέρες και πρέπει να ακούσει την άποψή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: