Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Iμια 1996 - 2008

Δώδεκα χρόνια πέρασαν, από εκείνη την νύκτα του Ιανουαρίου του 1996 που ζήσαμε τις τραγικές στιγμές της καταλήψεως από Τούρκους καταδρομείς εθνικού μας εδάφους, εθνικού εδάφους πού το κατεστημένο μειωτικά προσδιόρισε σαν «βραχονησίδα».
Δώδεκα χρόνια πέρασαν, από την θυσία των τριών παλικαριών του Ελληνικού Στρατού πού σκοτώθηκαν από τους Τούρκους, εκτελώντας διατεταγμένη αποστολή αναγνωρίσεως, θυσία πού κανείς από τους «αρμοδίους» δεν αναγνώρισε και πού σήμερα όλοι ξέχασαν.
Έχουν περάσει κιόλας δώδεκα χρόνια, από τη νύχτα πού με δάκρυα οργής στα μάτια παρακολουθήσαμε ξανά και ξανά, έρμαια του κατευθυνόμενου σαδισμού των ΜΜΕ, την τουρκική σημαία να κυματίζει στα Ίμια !
Σήμερα,εμείς επειδή οι πολιτικοί μας μετά από τόσα χρόνια συνεχίζουν να αποκαλούν φασίστες – ναζί και ακροδεξιά στοιχεία όσους συνεχίζουν να αντιτίθενται στα σχέδια κάποιον άλλων και σ’ όσους θέλουν να τιμούν την μνήμη ανθρώπων που έδωσαν τη ζωή τους για ότι ποιο ιερό, την πατρίδα τους καλούμαστε να τιμήσουμε την μνήμη και την θυσία των τριών Ελλήνων αξιωματικών.
Τιμή και Δόξα στους:
Yποπλοίαρχος X. KAPAΘANAΣHΣ
Yποπλοίαρχος Π. BΛAXAKOΣ
Aρχικελευστής E. ΓIAΛOΨOΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: