Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2008

A.K.M EΦΕΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αυτόνομη Κίνηση Μαθητών
Εθνική Φωνή Ελληνόψυχων Νέων (Α.Κ.Μ. Ε.Φ.Ε.Ν)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, η λαμπαδηφορία για καταδίκη του παράνομου ψευδοκράτους. Η λαμπαδηφορία, που διοργανώθηκε από την Α.Κ.Μ. ΕΦΕΝ και την Α.Φ.ΕΠΑΛξη Παν. Κύπρου, συγκέντρωσε αρκετά άτομα κάθε ηλικίας, τα οποία έδωσαν βροντερό το μήνυμα της μη υποταγής στους ξένους, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας, τα συνθήματα δονούσαν τον νυχτερινό ουρανό της Λευκωσίας.

Η λαμπαδηφορία ξεκίνησε από το προαύλιο του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης και αφού διέσχισε την οδό Λήδρας, την πλατεία Ελευθερίας και τον δρόμο μπροστά από το παλιό Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και τα δικαστήρια, κατέληξε στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας.

Στο οδόφραγμα ακολούθησε παράδοση ψηφίσματος σε εκπρόσωπο των Η.Ε. για καταδίκη της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους και σύντομες ομιλίες από την Α.Κ.Μ. ΕΦΕΝ και την Α.Φ.ΕΠΑΛξη Παν. Κύπρου, όπως επίσης και από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας Εθνική Αντίσταση. Αφού εψάλη με ρίγη συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας ο Εθνικός μας Ύμνος, η πορεία κατευθύνθηκε στο τέρμα της οδού Λήδρας, όπου το οδόφραγμα απεκλείστηκε συμβολικά για 10 περίπου λεπτά.

Η λαμπαδηφορία τελείωσε με μονόλεπτη σιγή προς τιμήν όλων των υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ηρωικώς αγωνισαμένων και πεσόντων, καθώς και με τον Εθνικό Ύμνο.

Αυτή η πορεία δεν ήταν παρά ο προάγγελος των όσων θα ακολουθήσουν...

Ένα μήνυμα προς όλους όσους νομίζουν ότι θα κάμψουν το φρόνημά μας για να μας ξεπουλήσουν!

Ένα μήνυμα προς όλους όσους νομίζουν ότι η Ελληνόψυχη νεολαία του μαρτυρικού μας νησιού ξέχασε... γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ!!

*Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την στήριξη και τη βοήθεια που παρείχαν.

ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ
ΔΙΑ ΖΩΗΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ
ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!


Α.Κ.Μ. ΕΦΕΝ Λευκωσίας
15 Νοεμβρίου 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: