Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Κρατος Vs Αυτόνομης Νεολαίας

Δεν θα μπορούσαμε μετα τα γεγονότα στις διαδηλώσεις 14 και 15 Νοεμβρίου να ασχοληθούμε με την Αστυνομία και πιο γενικά με τα «μέτρα» που έλαβε το κρατος δηλ. Η κυβέρνηση Χριστόφια έναντι στους διαδηλωτές των Αυτόνομων και Πατριωτικών παρατάξεων.

Πρώτο σημείο στις 14 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στην πορεία των Μαθητών που κατέληξε στο οδόφραγμα, καθόλη τη διάρκεια της, αστυνομικοί με πολιτκή περιβόλη και αλλοί φωτογράφιζαν τους μάθητες και φοιτητές που λάμβαναν μέρος. Δηλαδή θα ανοιξουν αστυνομικό φάκελο για τον κάθε Πατριωτή; Από πότε δηλαδή η αστυνομία αποφάσισε να παρακολουθεί και να φωτογραφήσει την αντιστεκόμενη νεολαία...ας πάει καλύτερα να παρακολουθήσει τους έμπορους ναρκωτικών, τους βιαστές και τους εγκληματίες που σκορπούν καθημερινά τον πόνο, την οργή, ακόμη και τον θάνατο και ας αφήσουν ησυχούς τους Αυτόνομους Μαθητές.

Δεύτερο σημείο είναι το γεγονος πως η αστυνομική κρατούσαν ρόπαλα απέναντι σε 18χρονα παιδία που κρατούσαν Ελληνικες σημαίες!!! Αν είναι δυνατόν. Επίσης για όσους έτυχε να βρίσκονται εκει θα βλέπατε τα ΜΑΔΔ να επιτίθενται στους μαθητές την ώρα που έχουν γυρισμένοι οι δεύτεροι την πλάτη τους.

Νομίζω ήρθε η στιγμή το κράτος να αναλάβει της ευθύνες τους και να σταματήσει να κατηγορεί τη Αυτόνομη Πατριωτικη Νεολαία για σωβινισμό Φασισμό και ακρότατητες αφού η ίδια εφαρμόζει δικτατορικά και σοβινιστικά μέτρα εναντίων της νεολαίας.

Επίσης είναι καιρός τα ΜΜΕ να γίνουν λίγο πιο αντικειμενικά. Κατάντησε κουραστική αυτή η παρερμηνεία και αυτή η προσπάθεια διαστρεύλωσης των γεγονότων.

Διαδυκτιακη
Εθνική Αντίσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια: