Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Το φακέλωμα από την ΚΥΠ και από την αστυνομία Κύπρου είναι γεγονός!


Πριν μια εβδομάδα περίπου πήραν τηλέφωνο έναν συναγωνιστή μας για να παρουσιαστεί στο τμήμα με την πρόφαση ότι συμμετείχε σε διαδήλωση στο οδόφραγμα φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα. Να πούμε ότι ο αστυνομικός ήξερε το όνομα του και την ταυτότητα του χωρίς ο ίδιο να τα πει πουθενά και χωρίς να είχε ποτέ σχέση με την αστυνομία.

Ο αστυνομικός ζήτησε από τον νέο την διεύθυνση του και την ημερομηνία γέννησης του. Έπειτα έφυγε.

Μετά από μια εβδομάδα τον πήραν τηλέφωνο από την ΚΥΠ, γνωρίζοντας το όνομα του και λέγοντας του να παρουσιαστεί. Ο νέος ρώτησε για πιο λόγο και αυτός προκλητικά δεν του έλεγε.

Αυτά είναι πραγματικά γεγονότα. Ακολούθησαν κι άλλα τα οποία δεν μπορούμε να τα αποκαλύψουμε τώρα. Έτσι κι αλλιώς θα τα ακούσουμε όλοι αύριο μεθαύριο από κάποια ΜΜΕ και θα επιβεβαιώσετε την πιο πάνω μας δημοσίευση.

Το φακέλωμα είναι γεγονός! Υπήρχε και θα υπάρχει σε πατριώτες νέους οι οποίοι αντιστέκονται στο φασιστικό παρακράτος του Δ. Χριστόφια! Σε λίγο μπορεί να είμαστε καταζητούμενοι για λόγους ανυπάρκτους που δεν θα χουν σχέση με την πραγματικότητα.

Κλείνω με ένα τραγούδι από τις Τρύπες που αντιπροσωπεύει πάραυτα το συμβάν.

«..Όσοι αγαπούν κι όσοι σπαράζουν όσοι ονειρεύονται ένα κόσμο πιο σωστός όσοι δεν σκύβουν ούτε διατάζουν όσοι την βρίσκουν με τραγούδια σαν κι αυτό είναι επικίνδυνοι και με τρομάζουν , είναι επικίνδυνοι όλοι αυτοί οι ονειροπόλοι οι χαμένοι οι τρελοί είναι επικίνδυνοι όλοι αυτοί θα πρέπε κι όλας να χουν ήδη συνληυθεί…»

Θα ακολουθήσει στήλη επί του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: